Ridsefri vinduespolering – vi er specialister i hærdet glas

Vi klarer både den daglige vinduespolering/vinduespudsning, hvor vi tilbyder en skræddersyet arbejdsplan, der tilpasses jeres ønsker og behov.

​Hos os lægger vi vægt på, at vores kunder altid får et effektivt og grundigt arbejde, hvor servicen er i top og prisen i bund.

Hos Hjalthor Danmark får du professionel vinduespolering

Uanset hvilken løsning du har brug for, kan Hjalthor levere professionel erhvervs vinduespolering, der er specielt tilpasset dit firmas behov. Dette vidner vores mange tilfredse kunder i både København og Nordsjælland om.

Vinduespolering på fast aftale

​Hos Hjalthor  kan du tegne abonnement på polering af vinduer, så du har en fast aftale om, at vinduerne bliver pudset jævnligt. På den måde slipper du for at skulle bestille vinduespoleringen selv. Med et abonnement kommer vi automatisk, når dine vinduer trænger til polering – uanset hvor i København eller Nordsjælland du befinder dig.

Få vasket din bygnings facade

​Ser din facade trist og slidt ud? Det er måske ikke en ny facade, du har brug for. Ofte kan en facadevask fra Hjalthor være nok, og vi kan få gamle og beskidte facader til at se helt nye ud.

​Vi bruger naturligvis kun kvalitetsprodukter, som skånsomt, men grundigt, vasker din bygnings facade på den mest miljøvenlige måde.

Al slags erhvervs vinduespolering

​Vi har alt det nødvendige udstyr til at sørge for en vinduespolering, herunder lift og rentvandsanlæg. Derfor kan vi klare bygninger med såvel mange etager som få.

Vi har ingen begrænsninger, og derfor kan vi også løse præcis din opgave. Derudover tilbyder Hjalthor også rensepolering efter håndværkere.

Tilrettelæg din vinduespolering

​Har dit firma flere butikker/afdelinger, som er fordelt ud over hele landet? Kunne du tænke dig en samlet regning på vinduespoleringen og dermed spare administrationsomkostninger? Så kontakt Hjalthor i dag og få en samlet løsning for poleringen af vinduerne i alle afdelinger.

Professionel vinduespolering i hele København og Nordsjælland

​Kontakt os for yderligere oplysninger og få et uforpligtende tilbud på din næste vinduespolering. Fra vores adresse i Ishøj dækker vi hele København og Nordsjælland.

Før og efter billede: