Professionel tæpperens til hele Danmark

  • Kort responstid
  • Over 10 års erfaring
  • Personlig rådgivning
  • Konkurrencedygtige priser
  • Tilfredsgaranti

Hjalthor Danmark tilbyder tæpperens af højeste kvalitet til landet. Tæpper samler støv og snavs, og det kan støvsugeren ikke tage alene. Vi går i dybden, når der skal udføres tæpperens til jeres virksomhed.

Få en gratis smagsprøve på professionel rens af tæpper, uden at det koster jer en krone.

Ring til os på ☎ 32 84 60 10 eller indhent et tilbud på gulvtæpperens i kontaktformularen.

“Jeg har kun godt at sige om Hjalthors service! De overholder de aftaler vi har indgået til den aftalte pris og levere et flot stykke arbejde.

De har ovenikøbet tilbudt og udført meget af arbejdet uden for normal arbejdstid for at støjgenen blev mindst muligt.

En stor anbefaling herfra.”

Med venlig hilsen, Claes Wrang  // bibliotheca

Tæppeimprægnering – efterbehandling af dine tæpper

Når dine tæpper er blevet udsat for en tæpperens, anbefaler vi at du også får dem imprægneret. Denne imprægnering forebygger nye pletter, og du får således større glæde af rene tæpper i længere tid.
Tæppeimprægneringen virker mere effektivt på visse tæppetyper.

Kontakt os og få et godt tilbud på tæpperens. Vi sidder klar ved telefonerne på; ☎ 32 84 60 10; og på mailen info@hjalthor.dk.

Hvorfor bruge penge på professionel rensning af tæpper?

Tæpperens frigør snavs, støvsugeren ikke kan tage
Støvsugning kan klare den daglige overfladerengøring, men fjerner ikke al snavs og bakterier i jeres tæpper. En rensning af tæpperne frigør tæppefibrene for smuds og skidt, der sidder inde i tæpperne. Rensnings processen har samtidig en antistatisk effekt, som gør fibrene smidige, så de rejser sig. Det gør, at tæpperne fremstår som næsten nye igen.

Tæpperne slides mindre
En rensning udsætter slitage af tæppet. På den måde er en årlig rensning af jeres tæpper faktisk en investering – tæpperne holder længere, og I slipper for at købe nye.

I slipper for ekstra sygedage, astma og allergi
En professionel tæpperensning er også med til at reducere sygedage, astma og allergi. Når tæpperne bliver gjort rent i bunden, fjerner man både snavs, smuds, støv, lugt og pletter.
Partikler og bakterier i tæpper kan være sundhedsskadelige og allergifremkaldende. Også derfor anbefaler læger at tæpper rengøres til bunds.

Tæpperens sørger både for, at de medarbejdere, der lider af astma eller allergi, ikke generes af tæpperne – og samtidig, at de resterende medarbejdere, ikke udvikler allergi forårsaget af støvede tæpper.
Tæpperensning kan derfor være en vigtig brik for at sikre et sundt indeklima for dine medarbejdere.

Kontakt os – og få tæpperens når det passer jer

Få renset jeres tæpper professionelt med jævne mellemrum – Ring til os på ☎ 32 84 60 10, skriv en besked i kontaktformularen eller send en mail på info@hjalthor.dk. Er du i tvivl om, hvor store dine tæpper er, skal du ikke frem med målestokken. Vi tager gerne ud og måler op, og får styr på tallene ved jeres første gratis tæpperengøring.

Udover tæpperens udfører vi også vinduespolering.

Vi samler på tilfredse kunder

Typiske spørgsmål angående professionel tæpperens

Kan tæpperens give mug eller dårligt indeklima?

Nej, tværtimod. Vi har naturligvis ikke kun fokus på, at tæpperne skal blive rene og flotte. Definitionen af et godt rensningsresultat er også, at indeklimaet er blevet sundere. Det skyldes, at støv og bakterier fra bunden af tæpperne er blevet fjernet. Fordi tæpperne tørres så hurtigt efter rensningen, er der ikke risiko for, at der dannes mug eller uhensigtsmæssig fugt.

Der er pletter på tæppet. Skal vi have professionel tæpperens?

Har I fået pletter på jeres tæpper, kan I naturligvis forsøge selv at fjerne dem. Alle pletter – og tæpper – er dog forskellige, og kræver derfor også forskellige rengøringsmetoder. Udover at professionel tæpperens har et væld af andre fordele, kan det derfor betale sig at hyre professionel hjælp til fjernelse af pletter.

Hvor udfører Hjalthor tæpperens henne?

Vi udfører primært rensning af tæpper i Storkøbenhavn, men vores tæpperensere kører også til resten af Sjælland.

Hvilke tæpper kan Hjalthor rense?

Vi kan rense alle typer af tæpper – alt fra væg-til-væg-tæpper, uldtæpper og syntetiske tæpper, uanset luvlængden.

Obs: Ægte tæpper kan dog være svære at rengøre, og derfor lover vi aldrig en ren fremtid for dem.

Hænger rengøringshjælp og tæpperens ikke sammen?

Jo, det kan det i hvert fald sagtens gøre. Vi er eksperter i tæpperens, men er også et hold af dygtige rengøringsfolk. Du kan derfor også booke erhvervsrengøring hos os, og få en kombination af tæpperens og rengøring af resten af virksomheden.