Tæpperens København

Hjalthor Danmark er et professionelt tæpperensfirma, der tilbyder tæpperens København. Vi rengør alle typer tæpper i alle størrelser for både firmaer og privat. Når du får renset dine tæpper professionelt, sikrer du et sundere og renere indeklima.

Få en gratis smagsprøve på tæpperens København
Du skal naturligvis vide, hvad du får for pengene. Derfor tilbyder vi dig en gratis og uforpligtende gang gulvtæpperens. Bagefter kan du beslutte dig for, om du ønsker professionel rengøring af dine tæpper en anden gang.

Send en besked i kontaktformularen  eller ring til os på 32 84 60 10.

Hvordan og hvorfor renses tæpper professionelt?

Tæpperne ser nye ud igen
At få professionel tæpperens København er noget helt andet, end når du selv svinger støvsugeren derhjemme. Vi renser tæpperne med en effektiv og dybdegående tæpperensmaskine, der sætter en antistatisk effekt i gang, som blødgør tæppefibrene og får dem til at rejse sig. Kort sagt, vil dine tæpper se ud som næsten nye igen.

Dine tæpper vil holde længere
Tæpper er dyre – derfor kan det betale sig at vedligeholde dem, så de ikke allerede skal udskiftes kort tid efter, du har købt dem. Med en dybtgående rensning en gang om året investerer du i dine tæpper.

Du får et sundt indeklima igen
Når dine tæpper renses i dybden, fjernes lag af støvpartikler og bakterier, der kan være sundhedsskadelige. Det er ikke kun for allergikeren, at rensning af tæpperne er nødvendigt. Vi kan alle generes af partiklerne i snavset. Det kan komme til udtryk med sløvhed, træthed eller irritationer i næse eller øjne.

Læs mere om tæpper og dit indeklima her.

Hvorfor vælge Hjalthors tæpperensning København?

  • Du får miljøvenlig rens af tæpper
  • Du har tørre tæpper igen efter 20 minutter
  • Du får ingen vandskader med Hjalthor

Kontakt Hjalthor for tæpperens

Har du spørgsmål eller vil du indhente et tilbud, kan du sende os en besked via kontakformularen  eller ring til os på 32 84 60 10.

Vi kan også hjælpe jer med erhvervsrengøring.

Tæpperens København

Go’ service og super fint arbejdet

Anni Hansen

Direktionsassistent, Badminton Danmark

Er du interesseret i at høre nærmere?

Så kontakt os på Tlf. 32 84 60 10, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Indhent et tilbud

ved at udfylde felterne, eller ring til os på Tlf. 32 84 60 10