Tæpperens Gladsaxe

Få professionel tæpperens Gladsaxe til din virksomhed. Hjalthor Danmark lægger skulderen til, når jeres tæpper skal renses. Vi fjerner al det skidt og støv, som en støvsuger ikke kan klare alene.

Bestil en gratis tæpperens og få en forsmag på vores ydelse. Send en besked i kontaktformularen og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Hvad skal jeg bruge tæpperens til?

Slip for støv og skidt, der gemmer sig
En støvsuger kan kun rengøre dine tæpper overfladisk. Med professionel tæpperens fjernes støvpartikler og andet skidt fra tæppefibrene.

Reducer sygedage
Når snavset fra tæppernes indre fjernes, forbedres dit indeklima markant. Det gør det fordi, bakterier og partikler fra snavs kan fremkalde både allergi, sløvhed og hovedpine – og dertil genere luftvejene.
Af samme årsag anbefales det i sundhedsbranchen, at tæpper i både boliger og på arbejdskontorer løbende rengøres grundigt.

Læs mere om vigtigheden af rene gulvtæpper og et godt indeklima her.

Spar penge på nye tæpper
Når du får tæpperens gjort professionelt slides dine tæpper langt mindre. Det betyder, at tæpperne holder i længere tid med en grundig rensning fra tid til anden.

Dét gør Hjalthors Tæpperens Gladsaxe for dig

Tæpperne ser ud som næsten nye igen
Når vi renser dine tæpper, gør vi tæppefibrene fleksible, så de igen rejser sig, ligesom da du først købte dem. Tæpperne vil grundet vores særlige rensningsteknik fremstå som næsten nye igen.

Tørre tæpper på en halv time
Vi skåner miljøet og dit indeklima ved at holde vores kemiforbrug nede. Når vi renser dine tæpper, er tæpperne derfor også tørre efter allerede 20-30 minutter. Fordi vi renser og tørrer tæpperne så effektivt, er vi oplagte til større lokaler, hvor mange færdes – så som biografer, hoteller og butikker.

Ingen vandplamager på tæpperne
Desværre kan man opleve vandskader ved rensning af tæpper. Med Hjalthors effektive rengøringsmetode slipper du for det. Vi er eksperter i tæpperens gladsaxe, og kan forsikre dig, at du aldrig vil opleve vandplamager med vores service.

Få en gratis smagsprøve på tæpperens Gladsaxe
Er du ikke helt sikker på, at dine tæpper kan bruge en professionel omgang rensning? I dét tilfælde vil vi meget gerne tilbyde dig en uforpligtende gratis omgang. Send os en besked i kontaktformularen eller ring til os på 32 84 60 10.

Hvad koster tæpperens?

Prisen på tæpperens afhænger af forskellige faktorer.
Se eksempler på priser på tæpperens Gladsaxe ekskl. moms her:

  • 20 M2: 1100 kr.
  • 100 M2: 1900 kr.
  • 500 M2: 7900 kr.
  • 1000 M2: 14900 kr.

Kontakt os for tæpperens Gladsaxe

Vi vil altid gerne hjælpe og rådgive dig med dine tæpper. Ring til os på 32 84 60 10 eller send en mail på info@hjalthor.dk.

Læs mere om vores erhvervsrengøring her.

Tæpperens Gladsaxe

Go’ service og super fint arbejdet

Anni Hansen

Direktionsassistent, Badminton Danmark

Er du interesseret i at høre nærmere?

Så kontakt os på Tlf. 32 84 60 10, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Indhent et tilbud

ved at udfylde felterne, eller ring til os på Tlf. 32 84 60 10