Tæpperens Farum

Er du på udkig efter en virksomhed, der tilbyder tæpperens i Farum?

Så er du landet det helt rigtige sted. Hjalthor tilbyder rensning af alle typer tæpper – effektivt, grundigt, miljøvenligt og støjfrit. Vi holder til i Brøndby, men vi kører ud til kunder på det meste af Sjælland – og Farum er selvfølgelig ingen undtagelse.

Kontakt os på 32 84 60 10, og tag en snak med os om dine behov.

Kontakt

“Hjalthor Danmark leverer en god og imødekommen service. Medarbejderne er diskrete og omhyggelige i deres arbejde. Vi har kun mødt positiv fleksibilitet, og vi kan varmt anbefale Hjalthor Danmark.”

Med venlig hilsen/Best regards
Helle Rokkjær Brdr. Friis Møbler

Professionel tæpperens Farum

Hvorfor egentlig vælge os som din leverandør af tæpperens Farum?

Ingen risiko for vandskade
Hos Hjalthor er vi specialister i tæpperens. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om hverken fugt, vandskader eller ødelagte tæpper, når du vælger os som din leverandør af tæpperens Farum.

Skånsomt for miljøet – hurtigt klar til brug
Vi bruger den nyeste teknologi til tæpperens, der sikrer et minimalt forbrug af vand og kemi. Det er med til at skåne miljøet, ligesom det lave vandforbrug sikrer, at tæpperne er tørre indenfor 30 minutter.

Støjfri rens
Vores metode er helt støjfri. Der er altså ingen grund til at bekymre sig om støjgener, når Hjalthor udfører tæpperens hos dig i Farum.

Kunden i centrum
Hos Hjalthor er dine behov altid i centrum. Det er vigtigt for os at have en personlig relation til alle vores kunder. Det sikrer et skræddersyet resultat med øje for dine ønsker.

Derfor er rensning af tæpper vigtigt

Der er god grund til at investere i en tæpperens og en efterbehandling i ny og næ. Med Hjalthors tæpperens er du blandt andet sikret, at:

Dine tæpper holder længere
Når du får renset dine tæpper, holder de længere. Vælger du samtidig at få imprægneret tæpperne efter rens, forebygger du også nye pletter, ligesom du får glæde af dine tæpperens i længere tid.

Indeklimaet bliver bedre
Selvfølgelig kommer du med langt med støvsugning. Men støvsugeren fjerner ikke snavs og bakterier i tæppet – det gør en tæpperens til gengæld. Dermed er vores rens med til at forbedre indeklimaet, fordi vi fjerner bakterier og snavs, som skaber dårlig luft og risiko for astma, allergi og sygdom.

Kontakt os for spørgsmål

Skal vi hjælpe dig med professionel tæpperens Farum?

Kontakt os i dag via kontaktformularen eller ved at ringe på 32 84 60 10.

Vi samler på tilfredse kunder

FAQ / Typiske spørgmål

Kvalitetssikring

Vi gør altid hvad vi kan for at udføre vores opgaver, så du som kunde er 100% tilfreds. Vi lægger stor
vægt på at alle vores kunder får den samme tilfredsstillende service, og opgaverne udføres altid efter
kundens behov og ønsker. Vi udfører kvalitetssikring af vores opgaver min. 1 gang om måneden, i form
af et smileysystem, med tekst og billeder, samtidig får du som kunde en detaljeret kopi. Det gør at vi altid
har glade og tilfredse kunder.

Fleksibel Rengøring

Hjalthor er en virksomhed med ambitioner om at skabe et bedre rengøringsfirma – uanset hvor stor eller lille kunden er.
Vi tager os af flytterengøring i alt fra lejligheder, huse og enkeltværelser til kontorer med mange lokaler. Om det er før eller efter besøg fra håndværkere, står vi klar med dine behov i første række.

Arbejdstider

Hos Hjalthor forstår vi at rengøring ikke altid kan ske midt på dagen, så vi tilbyder rengøring når det passer jer! Er dét om natten, morgnen, søndag eftermiddag eller fredag aften, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer netop ind i jeres program.

Personlig Service

Vi vægter relationen med vores kunder højt. Det er vores målsætning at spare dig for så mange bekymringer som muligt, når vi håndterer din flytterengøring.

Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker – og tilpasser vores arbejde derefter. Hos er du ikke bare endnu et nummer i rækken.