Rensning af væg til væg tæpper

Trænger tæpperne i din virksomhed til en grundig rens? Hjalthor tilbyder professionel og grundig rensning af væg til væg tæpper samt efterbehandling, der sikrer et holdbart resultat.

Kontakt os på 32 84 60 10 allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine behov.

Kontakt

“Hjalthor Danmark leverer en god og imødekommen service. Medarbejderne er diskrete og omhyggelige i deres arbejde. Vi har kun mødt positiv fleksibilitet, og vi kan varmt anbefale Hjalthor Danmark.”

Med venlig hilsen/Best regards
Helle Rokkjær Brdr. Friis Møbler

Grundig, støjfri og miljøvenlig rensning af væg til væg tæpper

Hjalthor er et rengøringsfirma, som tilbyder en bred vifte af rengøringsydelser – og tæpperens er ingen undtagelse. Vælger du os til at rense dine tæpper, får du følgende fordele:

Minimal miljøbelastning
Ved hjælp af moderne teknologi kan vi rense dine tæpper effektivt og hurtigt – med et minimalt forbrug af vand og kemi. Dermed belaster vi ikke miljøet unødigt.

Støjfri rengøring uden gener
Det lave vandforbrug bevirker, at tæpperne er tørre og klar til brug igen indenfor 30 minutter, ligesom vores metode er 100 % støjfri. Vores metode er derfor til så lidt gene som muligt for dig, dine kollegaer og ikke mindst dine kunder.

Tryg tæpperens
Vores erfaring med rensning af væg til væg tæpper forebygger risikoen for vandskade. Hos Hjalthor er vi specialister i tæpperengøring, og kvaliteten og din tryghed er altid vores førsteprioritet.

Derfor skal du få renset dine tæpper professionelt

Der er både økonomiske, sundhedsmæssige og æstetiske grunde til at bruge penge på en professionel rensning af dine væg til væg tæpper.

Længere levetid på dine tæpper
En rens forebygger slitage er derfor med til at forlænge levetiden på dine tæpper.

Bedre indeklima
En tæpperens forbedrer indeklimaet, fordi vi fjerner skidt, støv og bakterier. Dermed kan en rens af dine tæpper være med til at reducere antallet af sygedage samt astma- og allergianfald hos både kunder og ansatte.

Dine tæpper bliver som nye
En professionel rens gør fibrene smidige, så de rejser sig. Det får dine tæpper til at fremstå som nye.

Bestil en GRATIS rens af dine tæpper

Vil du se resultatet af en rensning af væg til væg tæpper? Skriv til os i kontaktformularen, eller ring til os på 32 84 60 10, og bestil en rensning – første gang er på vores regning.

Vi samler på tilfredse kunder

FAQ / Typiske spørgmål

Kvalitetssikring

Vi gør altid hvad vi kan for at udføre vores opgaver, så du som kunde er 100% tilfreds. Vi lægger stor
vægt på at alle vores kunder får den samme tilfredsstillende service, og opgaverne udføres altid efter
kundens behov og ønsker. Vi udfører kvalitetssikring af vores opgaver min. 1 gang om måneden, i form
af et smileysystem, med tekst og billeder, og du, som kunde, får en detaljeret kopi. Det gør at vi altid
har glade og tilfredse kunder.

Fleksibel Rengøring

Hjalthor er en virksomhed med ambitioner om at skabe et bedre rengøringsfirma – uanset hvor stor eller lille kunden er.
Vi tager os af rengøring i alt fra lejligheder, huse og enkeltværelser til kontorer med mange lokaler. Om det er før eller efter besøg fra håndværkere, står vi klar, og med dine behov som første prioritet.

Arbejdstider

Hos Hjalthor forstår vi at rengøring ikke altid kan ske midt på dagen, så vi tilbyder rengøring når det passer jer! Er det om natten, morgenen, søndag eftermiddag eller fredag aften, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer netop ind i jeres program.

Personlig Service

Vi vægter relationen med vores kunder højt. Det er vores målsætning at spare dig for så mange bekymringer som muligt, når vi håndterer din rengøring.

Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker – og tilpasser vores arbejde derefter. Hos er du ikke bare endnu et nummer i rækken.