Relationer

Butiksrengøring er et stort forretningsområde hos Hjalthor Danmark, og vi har flere store butikker, som vi servicerer dagligt. Vi har f.eks. flere Bauhaus-butikker på Sjælland med daglig rengøring syv dage om ugen. ligesom vi også gør rent i Brdr. Friis’ møbelbutikker.

Fælles for alle butikkerne er, at de stiller høje krav til rengøringen. Heldigvis ved vores medarbejdere, hvor vigtigt det er, at alle lokaler fremstår indbydende og sælgende hver eneste dag.
Selvom vi altså har mange butikker i vores kundekreds, betyder det ikke, at vi ikke har plads til flere. Hos Hjalthor ser vi løsninger – ikke begrænsninger. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du vil være en del af vores glade kundekreds.

Vores service sikrer, at både kunder og medarbejdere føler sig veltilpasse i de indbydende og rene butikker. Du kan derfor havde fuldt fokus på dine service og lade os tage os af de forskellige afdelinger, udstillinger, udendørs arealer samt café områder m.v. Vores erfaring med erhvervsrengøring gør os til din ideelle samarbejdspartner inden for butiksrengøring.