Om os

Om Hjalthor Danmark ApS

Vi startede Hjalthor på baggrund af et ønske om, at skabe et bedre rengøringsfirma. Vi mener, at princippet om, at kunden skal være i fokus og medarbejderne værdsættes for deres store arbejde, ikke får den prioritering det fortjener.

Hjalthor Danmark ApS drives ud fra det princip vi eftersøgte. Det har været fundamentet for vores hurtige vækst og succes. Vi sørger for, at skabe personlige relationer med vores kunder og levere god og professionel service. Vi er stolt af, at have vores navn på det arbejde vi udfører – hver gang. Jeres behov og succes er det vigtigste for os. Vi ved, at et sund og rent arbejdsmiljø automatisk giver en mere effektiv arbejdsplads.

Vores succes bygger på tæt relation, tillid og at levere hver gang

Vi lægger en stor indsats i at have personlige relationer med alle vores kunder. Det giver en større tryghed, hvormed I ikke skal bekymre Jer om rengøring, men det I er gode til. Vi tager os af alt det andet. Selv hvis I ønsker rengøring der går ud over det almindelige.

Vi angriber opgaven løsningsorienteret, frem for at se begrænsninger. Vi tager gerne imod nye udfordringer. Vores kompetencer og store erfaringer er opbygget efter mange år i branchen. Derfor er det ikke nyt for nogen af os, at man kommer længst med, at holde det man lover, udvise respekt og forståelse, samt hele tiden være på forkant.

Hjalthor tilbyder erhvervsrengøring samt adskillige andre opgaver, til både store og små virksomheder, samt private.

Vi har allerede en bred portfolio af kunder. Alle vores kunder får den samme tilfredsstillende service. Arbejdet udført som lovet med stor omtanke på miljøet og omgivelserne, uanset aftalens omfang. I vil have en fast kontaktperson, som afslutter kontraktforhandling, gennemgår arbejdsplaner og præsenterer vores personale.

Vores personale er altid i let genkendeligt arbejdstøj med logo. Vores erfaring fortæller os, at kontakten med vores inspektør vil være minimal, efter de tre måneders prøveperiode er overstået, hvis alt er forløbet gnidningsfrit. Der vil selvfølgelig være løbende opfølgningsmøder efter behov.

Linda Bielefeldt
Direktør

Tlf. 2181 3880

lib@hjalthor.dk

Kennet Mortensen
Salgs- og kundedirektør

Tlf. 2120 0309

km@hjalthor.dk

Janni Nielsen
Serviceleder Sjælland

Tlf. 3166 3880

jn@hjalthor.dk

Heidi Jensen
Kontorassistent

Tlf. 5377 3880

hj@hjalthor.dk