Ledige stillinger

Vi søger altid gode folk til vores forskellige arbejdsområder.

Hjalthor Danmark er kendt som en loyal partner, der altid holder ord, en god service og fleksibilitet.
Vi søger derfor dygtige og engagerede medarbejdere, der er parate til at kæmpe i kundernes tjeneste og levere det vores kunder ønsker. Vores succes er skabt med udgangspunkt i at vi rykker ud, når kunderne har behov for det. Og løser de opgaver kunden måtte stå med. Vi er klar 24/7, 365 dage om året.
Det er helt naturligt for vores medarbejdere, inden for hvert ansvarsområde, at tage ejerskab for opgaven, så kunden er glad og tilfreds. Og samtidigt være i stand til at opretholde den høje intensitet i en hverdag, hvor alle er beskæftigede med deres egne opgaver.

Hos Hjalthor Danmark bliver du en del af en livlig og engageret organisation, som er gearet til at betjene kunderne optimalt og med det største smil. Vi kan tilbyde et godt energiniveau og humørfyldt arbejdsmiljø. Vi er beliggende i Ishøj, tæt på motorvejen.

Så har du kompetencer, spændende ideer og mener at du kan byde ind med noget til Hjalthor Danmark ApS, er du altid velkommen til at sende og en uopfordret ansøgning til info@hjalthor.dk