Kontorrengøring

  • Kort responstid
  • Over 30 års erfaring
  • Personlig rådgivning
  • Konkurrence dygtige priser
  • Kvalitetssikring
  • Tilfredsgaranti

Hjalthor tilbyder professionel erhvervsrengøring og grundig rengøring af jeres kontorer.

Få kontorrengøring, der forbedrer arbejdsmiljøet, indeklimaet og sundheden af jeres virksomhed. Flet jeres rengøringsaftale sammen ud fra jeres behov – og bestem selv hvor ofte, vi skal kigge forbi.

Kontakt os på 32 84 60 10 ☎ for et uforpligtende tilbud på rengøring af jeres kontorlokaler.

Kontakt

Den 1. november 2016 skiftede vi rengøringsselskab til Hjalthor Danmark Aps, selvfølgelig med vis pessimisme,
da det var et helt nystartet selskab uden de store præferencer, men efter 2 måneders samarbejde er dette absolut gjort til skamme, Hjalthor Danmark ApS er så afgjort et selskab som lever op til hvad de lover, og siden de er kommet til, haj vi ikke haft klager fra medarbejderne over den udførte rengøring, vi har synlig rengøring, så lede parterne møder hinanden ganske kort, hvorved alle problemstillinger kort kan vendes og Hjalthor Danmark ApS`s medarbejdere har virkelig forstået at tilpasse deres arbejds processer til vore små særheder, således alle er glade og tilfredse.
Vi ser frem til et fortsat godt og udbytterigt samarbejde.

Venlig hilsen
Ivan Gottschalk. Salgschef. Pankas A/S

Hvad indebærer kontorrengøring hos Hjalthor?

Hos Hjalthor har vi særligt fokus på, at rengøring skal kunne mærkes, duftes og ses. Derfor får jeres kontor altid den helt store omgang. Det betyder, at vi afstøver, støvsuger, desinficerer og vasker alle kroge i jeres kontorlokaler.

Indhent et tilbud på kontorrengøring hurtigt i kontaktformularen eller ring til os på 32 84 60 10

Hvorfor er kontorrengøring vigtigt?

De fleste arbejdspladser prioriterer kontorrengøring højt. Men hvorfor egentlig vælge et professionelt rengøringsfirma som Hjalthor til at stå for rengøringen af jeres kontorlokaler?

Præsentable og professionelle lokaler
Man skal ikke skue hunden på hårene. Men det gør de fleste trods alt alligevel. Og det sender da også et kedeligt signal til jeres kunder, hvis jeres lokaler er støvede, gulvet er beskidt og papirkurvene er fyldte. Derimod sender præsentable lokaler et vigtigt signal til jeres kunder: At I er professionelle og seriøse.

Overlad jeres kontorrengøring til Hjalthor. Så gengælder vi med et resultat, I bliver tilfredse med – og som jeres kunder lægger mærke til.

Sunde og effektive medarbejdere – kontorrengøring er en investering
Tro det eller ej – jeres kontor er fyldt med papirstøv, husstøvmider, hudskæl, pollen og en masse andre partikler og bakterier. Faktisk er det gennemsnitlige kontor en ren bakteriebombe!

Og det er hverken godt for de ansattes helbred eller virksomhedens økonomi at lade snavs og støv hobe sig op. For beskidte lokaler giver sløve og ineffektive medarbejdere, som også ofte vil være syge – og det kan mærkes på bundlinjen.

Det er altså en investering at få professionel kontorrengøring – såvel i jeres medarbejderes helbred som i virksomhedens økonomi.

Grundig rengøring
Jeres medarbejdere er ansat til at udføre de opgaver, de er gode til – og ikke til at gøre rent. Hos Hjalthor er vi ansat til at gøre rent – for det er dét, vi er gode til.

Vælger I os som jeres leverandør af kontorrengøring, er I sikret en grundig rengøring. Vi ved, hvordan vi gør korrekt rent, så resultatet ikke bare kan ses – men også mærkes og måles.

Gulvrengøring i forbindelse med kontorrengøringen

Gulvrengøring er en vigtig del af kontorrengøringen. Hos Hjalthor skelner vi mellem 3 former for gulvrengøring:

Almindelig rengøring

Vi fjerner løst snavs som støv og affald. Vi fejer, tørmopper eller støvsuger i gangbaner og på iøjnefaldende steder, ligesom vi fjerner eventuelle pletter.

Grundig rengøring

Vi fjerner fastsiddende snavs, støv og pletter. Først fjerner vi det løse snavs. Derefter aftørrer vi med en fugtig klud og vasker med vand tilsat et rengøringsmiddel, der passer til overfladen.

Endnu grundigere rengøring

Hvis I skal have fjernet meget fastsiddende snavs og pletter eller have fjernes en slidt og medtaget plejefilm, taler vi om endnu grundigere rengøring. Først tør-rengører vi. Derefter afvasker vi med vand tilsat rengøringsmiddel, der passer til overfladen. Til sidst tørrer vi og lægger en ny overfladebehandling.

Hos Hjalthor er vi mestrer i at rengøre på den korrekte måde på det korrekte tidspunkt, når vi udfører gulv- og kontorrengøring. Vi bestræber os på altid at være helt igennem effektive og bruge tiden korrekt – og det kan tydeligt ses på vores resultater, og tiden vi bruger på en given opgave.

Kontakt os for et tilbud på kontorrengøring

Har I brug for kontorrengøring – og går I ikke på kompromis med kvaliteten? Kontakt Hjalthor
32 84 60 10 ☎, eller skriv til i kontaktformularen ↑ – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

Vi samler på tilfredse kunder

FAQ / Typiske spørgmål

Kvalitetssikring

Vi gør altid hvad vi kan for at udføre vores opgaver, så du som kunde er 100% tilfreds. Vi lægger stor
vægt på at alle vores kunder får den samme tilfredsstillende service, og opgaverne udføres altid efter
kundens behov og ønsker. Vi udfører kvalitetssikring af vores opgaver min. 1 gang om måneden, i form
af et smileysystem, med tekst og billeder, samtidig får du som kunde en detaljeret kopi. Det gør at vi altid
har glade og tilfredse kunder.

Fleksibel Rengøring

Hjalthor er en virksomhed med ambitioner om at skabe et bedre rengøringsfirma – uanset hvor stor eller lille kunden er.
Vi tager os af flytterengøring i alt fra lejligheder, huse og enkeltværelser til kontorer med mange lokaler. Om det er før eller efter besøg fra håndværkere, står vi klar med dine behov i første række.

Arbejdstider

Hos Hjalthor forstår vi at rengøring ikke altid kan ske midt på dagen, så vi tilbyder rengøring når det passer jer! Er dét om natten, morgnen, søndag eftermiddag eller fredag aften, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer netop ind i jeres program.

Personlig Service

Vi vægter relationen med vores kunder højt. Det er vores målsætning at spare dig for så mange bekymringer som muligt, når vi håndterer din flytterengøring.

Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker – og tilpasser vores arbejde derefter. Hos er du ikke bare endnu et nummer i rækken.