Hovedrengøring

En hovedrengøring må ikke undervurderes. Den kan gøre underværker, selvom den almindelige rengøring ofte bliver udført. De fleste virksomheder og private hjem gør nemlig rent på ugentlig basis. Det er bare ikke altid nok, hvis pointen er at komme nullermændene til livs.

Hos Hjaltor Danmark tilbyder vi at gøre arbejdet for dig, og sørge for hovedrengøringen. Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk, så finder vi en løsning, der passer til dine behov.

Hvorfor er hovedrengøring så vigtig?

Snavs og bakterier kan ikke altid ses med det blotte øje. Det gemmer sig, og den almindelige støvsuger er ofte ikke stærk nok til at få det hele med. Med en professionel hovedrengøring bliver der derfor gjort rent alle de steder, der i hverdagen bliver overset.

Et sundt arbejdsmiljø

En grundig rengøring giver også et godt og sundt arbejdsmiljø. Det har derfor betydning for dine medarbejderes trivsel, hvorvidt rengøringen er blevet gjort grundigt.

Hvis der ligger støv i alle kroge og hjørner, kan det gå ind og påvirke deres helbred i form af træthed og hovedpine, hvilket medfører en ringere arbejdsindsats.

Manglende rengøring kan ofte være en stressfaktor. Enten fordi tiden ikke er til det, eller det virker som en uoverskuelig opgave.

Derfor er det en god idé at investere i at lade andre gøre arbejdet, så du kan bruge tiden på ting der er vigtigere og ikke mindst sjovere at give sig til. På den måde er det ikke bare en investering i helbredet, men også i sindet.Hovedrengøring

Her kan du læse mere om ting, der er værd at vide om arbejdsmiljø.

Det vil en hovedrengøring gøre for dig og dine medarbejdere:

  • Renere luft
  • Overskueligt arbejdsmiljø
  • Øget arbejdsindsats

Særligt kontorer med tæpper kan være udsat, da de hurtigt samler støv og partikler, som kan være sundhedsskadelige at indånde.
Se her, hvorfor rensning af tæpper er en investering i dit og dine medarbejderes helbred.

Hvad kan Hjalthor Danmark gøre for dig?

Hos Hjalthor har vi stor erfaring når det kommer til erhvervsrengøring. Vi ved, hvor stor en forskel det kan gøre for den enkelte arbejdsplads, samt de ansatte der til hverdag befinder sig i lokalerne.

Med en hovedrengøring får du derfor muligheden for at give dine medarbejdere de bedste vilkår for et godt og behageligt arbejdsmiljø.

Vi er på samme tid, specialister, når det kommer til rengøring og kemi. Vi har kun kompetente og uddannede medarbejdere, der sørger for, at rengøringen på din arbejdsplads bliver udført grundigt og uden at forstyrre arbejdsgangen.

Grundig rengøring af køkken og toilet

Vi forstår værdien af effektivt og udførligt arbejde, og går derfor i dybden med ALT hvad rengøringen indebærer, lige fra gulv til loft, og alt der imellem.

Det betyder også; rengøring i alle skabe og afkroge, af både køkken og toilet. Det er nemlig ofte steder som disse, hvor snavs, fedt og kalk sætter sig. Derfor er hovedrengøringen vigtig at prioritere.

Hvis du mener din arbejdsplads trænger til en kærlig hånd, så ring på tlf. 32 84 60 10, eller send os en mail til info@hjalthor.dk.

Rengøring efter jeres behov

Hovedrengøringen behøver ikke gå ud over jeres arbejdsgang. Vi ved, at det ikke er alle virksomheder og kontorer, der har mulighed for at få rengøringen udført i dagtimerne.

Derfor har vi valgt at være fleksible, og kan udføre hovedrengøringen i de tidlige morgentimer, eller sene eftermiddagstimer, alt efter hvad der er behov for.

Kontakt os for et tilbud

Hvis du er nysgerrig, og kunne tænke dig at høre mere omkring mulighederne for dig og dine virksomheder eller kontorer, så smid en mail eller giv os et kald på enten info@hjalthor.dk, eller tlf. 32 84 60 10.