Hovedrengøring

En hovedrengøring må ikke undervurderes. Den kan gøre underværker, selvom den almindelige rengøring bliver ofte udført. De fleste virksomheder og private hjem gør nemlig rent på ugentlig basis. Det er bare ikke altid nok, hvis pointen er at komme nullermændene til livs.

Hos Hjaltor Danmark tilbyder vi at gøre arbejdet for dig, og sørge for hovedrengøringen. Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk, så finder vi en løsning, der passer til dine behov.

Kontakt

“Hjalthor Danmark leverer en god og imødekommende service. Medarbejderne er diskrete og omhyggelige i deres arbejde. Vi har kun mødt positiv fleksibilitet, og vi kan varmt anbefale Hjalthor Danmark.”

Med venlig hilsen/Best regards
Helle Rokkjær Brdr. Friis Møbler

Hvorfor er hovedrengøring så vigtig?

Snavs og bakterier kan ikke altid ses med det blotte øje. Det gemmer sig, og den almindelige støvsuger er ofte ikke stærk nok til at få det hele med. Med en professionel hovedrengøring bliver der derfor gjort rent alle de steder, der i hverdagen bliver overset.

Et sundt arbejdsmiljø

En grundig rengøring giver også et godt og sundt arbejdsmiljø. Det har derfor betydning for dine medarbejderes trivsel, hvorvidt rengøringen er blevet gjort grundigt.

Hvis der ligger støv i alle kroge og hjørner, kan det påvirke deres helbred i form af træthed og hovedpine, hvilket medfører en ringere arbejdsindsats.

Manglende rengøring kan ofte være en stress faktor. Enten fordi tiden ikke er til det, eller det virker som en uoverskuelig opgave.

Derfor er det en god idé at investere i at lade andre gøre arbejdet, så du kan bruge tiden på ting der er vigtigere og ikke mindst sjovere at give sig til. På den måde er det ikke bare en investering i helbredet, men også i sindet.

Her kan du læse mere om ting, der er værd at vide om arbejdsmiljø.

Det vil en hovedrengøring gøre for dig og dine medarbejdere:

  • Renere luft
  • Overskueligt arbejdsmiljø
  • Øget arbejdsindsats

Særligt kontorer med tæpper kan være udsat, da tæpper hurtigt samler støv og partikler, som kan være sundhedsskadelige at indånde.
Se her, hvorfor rensning af tæpper er en investering i dit og dine medarbejderes helbred.

Hvad kan Hjalthor Danmark gøre for dig?

Hos Hjalthor har vi stor erfaring når det kommer til erhvervsrengøring. Vi ved, hvor stor en forskel det kan gøre for den enkelte arbejdsplads, samt de ansatte der til hverdag befinder sig i lokalerne.

Med en hovedrengøring får du derfor muligheden for at give dine medarbejdere de bedste vilkår for et godt og behageligt arbejdsmiljø.

Samtidig er vi specialister til rengøring og kemi. Vi har kun kompetente og uddannede medarbejdere, der sørger for, at rengøringen på din arbejdsplads bliver udført grundigt og uden at forstyrre arbejdsgangen.

Kontakt os for et tilbud

Hvis du er nysgerrig, og kunne tænke dig at høre mere omkring mulighederne for dig og dine virksomheder eller kontorer, så send en mail på info@hjalthor.dk, eller giv os et kald på tlf. 32 84 60 10.

Vi samler på tilfredse kunder

FAQ / Typiske spørgmål

Kvalitetssikring

Vi gør altid hvad vi kan for at udføre vores opgaver, så du som kunde er 100% tilfreds. Vi lægger stor
vægt på at alle vores kunder får den samme tilfredsstillende service, og opgaverne udføres altid efter
kundens behov og ønsker. Vi udfører kvalitetssikring af vores opgaver min. 1 gang om måneden, i form
af et smiley system, med tekst og billeder, og du, som kunde, får en detaljeret kopi. Det gør, at vi altid
har glade og tilfredse kunder.

Fleksibel Rengøring

Hjalthor er en virksomhed med ambitioner om at skabe et bedre rengøringsfirma – uanset hvor stor eller lille kunden er.
Vi tager os af rengøring i alt fra lejligheder, huse og enkeltværelser til kontorer med mange lokaler. Om det er før eller efter besøg fra håndværkere, står vi klar med dine behov i første række.

Arbejdstider

Hos Hjalthor forstår vi at rengøring ikke altid kan ske midt på dagen, så vi tilbyder rengøring når det passer jer! Er det om natten, morgenen, søndag eftermiddag eller fredag aften, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer ind i netop jeres program.

Personlig Service

Vi vægter relationen med vores kunder højt. Det er vores målsætning at spare dig for så mange bekymringer som muligt, når vi håndterer din flytterengøring.

Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker – og tilpasser vores arbejde derefter. Hos er du ikke bare endnu et nummer i rækken.