Gulvafslibning/Gulvbehandlinger

Vi tilbyder:  

 • Behandling af disse gulvtyper: træ, plankegulve, linoleum, sten, XXX 
 • Gulvafhøvling 
 • Ludbehandling af gulv 
 • Lakbehandling af gulv 
 • Oliebehandling af gulv 
 • Maling af trægulv 
 • Polishbehandling 
 • Vi hjælper også med at rykke de møbler der skal rykkes, afskærme jeres ejendele og rykke det hele tilbage på plads efter slibningen 
 • 30 års erfaring 
 • Konkurrencedygtige priser 
 • Tilfredshedgaranti 

Hos Hjalthor Danmark er vi eksperter i alt der har med gulve at gøre. Vi kan derfor sørge for, at dine gulve får den bedste behandling, selvom de er fyldt med slidtage, plamager, håndværkerskader mm.

Om dit gulv trænger til en slibning er op til dig. Det kan enten være af udseendemæssige årsager eller fordi tilstanden af gulvet ikke er slidt nok til  at skifte det ud med noget nyt, men stadig trænger til en makeover.

Efter en gulvafslibning vil vi anbefale at du efterfølgende giver dit gulv en gulvbehandling, for at få det maksimale ud af afslibningen.

Der er flere forskellige gulvbehandlinger, der hver især giver forskellige resultater.

For dig handler det om at beslutte hvilket look du vil gå efter, og vi kan derefter i fællesskab finde den behandling, der passer bedst til dig og din gulve.

Forløbet i en gulvslibning:

Som oftest vil der være gamle rester fra den forrige behandling. Derfor starter vi altid ud med at foretage en grovslibning der fjerner alle de overflødige gamle rester. Det efterlader gulvet jævnt og ensartet.
Dernæst er målet at få overfladen så fin og glat som muligt. Dette gøres med en finslibning, der efterlader gulvet klart til den behandling, som du har besluttet dig til.

Forløbet i behandling af andre gulve:

Det er ikke kun trægulve vi udfører behandlinger af.

Både sten- og linoleumsgulve kan også få en behandling i form af opskuring , oliering eller polish behandling.

Hvis du er i tvivl om hvordan du holder dit gulv pænt, kan du læse mere om vedligeholdelse af gulve her.

Afhøvling eller en afslibning:

En gulvafhøvling er typisk et langt større stykke arbejde. Når vi udfører en gulvafhøvling, betyder det, at vi fjerner 2-4 mm af de øverste lag. Ofte er gulvet så slidt, at mange tror det ikke kan betale sig at få det lavet. Men det KAN det. Der skal bare mere til, end man lige går og tror.

Vi tager os af rengøring af forskellige typer indendørsarealer, som vi rengør med Drive-On maskine, der effektivt fejer og vasker på samme tid.

Herunder vises resultatet af en gulvpolering, hvilken forlænger levetiden af gulvet og giver en meget synlig fornyelse.

Om det er parkeringsområder, lagerhaller eller større gulvarealer, klarer vi det med korrekt udstyr, som passer til præcis jeres gulvtype.

For at sikre dig et tilfredsstillende resultat, forsøger vi så vidt muligt at rådgive og guide dig til at træffe det rette valg.

Det inkluderer både rådgivning om, at du enten skal have gulvafslibning eller gulvafhøvling, og den efterfølgende behandling.

Det er vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder, og er tryg ved at overlade dine gulve til os.

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Før og efter billede: