Gulvafslibning

Gulvafslibning

Leder du efter et gulvservice firma der kan tage sig af din gulvafslibning? Så er du landet det rigtige sted. Hos Hjalthor Danmark er vi eksperter i alt der har med gulve at gøre. Vi kan derfor sørge for, at dine får den bedste behandling.

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvornår har et gulv brug for gulvafslibning?

Om dit gulv trænger til en slibning er op til dig. Det kan enten være af udseendemæssige årsager eller fordi tilstanden af gulvet er tilpas slidt til ikke at skifte det ud med noget nyt, men stadig trænger til en makeover. Typisk ved du dog, at det trænger, hvis der er synlige ridser eller lakken er slidt igennem.

Når du har besluttet dig for en gulvafslibning vil en efterfølgende gulvbehandling være ideel for at få det maksimale ud af afslibningen. Der er flere forskellige gulvbehandlinger, der hver især giver forskellige resultater. For dig handler det om at beslutte hvilket look du vil gå efter, og vi kan derefter i fællesskab finde den behandling, der passer bedst til dig og din gulve.

Efterfølgende gulvbehandlinger vi udfører:

  • Ludbehandling af gulv
  • Lakbehandling af gulv
  • Oliebehandling af gulv
  • Maling af trægulv
  • Polishbehandling

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Som oftest vil der være gamle rester fra den forrige behandling. Derfor starter vi altid ud med, at foretage en grovslibning der fjerner alle de overflødige gamle rester. Det efterlader gulvet jævnt og ensrettet.
Dernæst er målet at få overfladen så fin og glat som muligt. Det gøres med en finslibning, der efterlader gulvet klar til den behandling du har besluttet det skal have.

gulvslibning

Hvis du har brug for hjælp til behandling af trægulve, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller sende en mail til info@hjalthor.dk, så finder vi i fællesskab en løsning der passer dig og dine gulve.

Gulvbehandling af andet end trægulve

Det er ikke kun trægulve vi udfører behandlinger på. Både sten- og linoleumsgulve kan også få en behandling i form af enten opskuring og oliering, eller polishbehandling.
Der er stort set ikke den type gulv eller behandling vi ikke udfører. Selv tæpperens kan vi klare!

Hvis du er i tvivl om hvordan du holder dit gulv pænt, kan du læse mere om vedligeholdelse af gulve her.

Hvornår har et gulv brug for gulvafhøvling?

Der er stor forskel på en gulvafhøvling og en gulvafslibning. En gulvafhøvling er typisk et langt større stykke arbejde, og er derfor heller ikke noget man selv skal give sig i kast med.
Når vi udfører en gulvafhøvling betyder det, at vi fjerner 2-4 mm af de øverste lag. Det kan lyde voldsomt, men i virkeligheden kan det til tider ikke gøres mindre. Ofte er gulvet så slidt, at mange tror det ikke kan betale sig at få det lavet. MEN det kan det. Der skal bare mere til, end man lige går og tror.

Afslibning af gulve

Vi sørger for det hele

Det er ofte et større projekt, når man enten skal have foretaget en slibning af gulv, eller anden form for gulvbehandling. Det er vi hos Hjalthor Danmark godt klar over, og tilbyder derfor dig at sørge for alt forarbejdet.

Vi kan derfor tilbyde jer at:

  • Rykke de møbler der skal rykkes
  • Afskærme jeres ejendele
  • Rykke det hele tilbage på plads efter slibningen

På den måde behøver du ikke bekymre dig om andet, end at vælge den efterfølgende behandling.

Rådgivning om gulvafslibning

For at sikre dig et tilfredsstillende resultat du stolt kan vise frem, forsøger vi så vidt muligt at rådgive og guide dig til at træffe det rette valg. Det inkluderer både rådgivning om, at du enten skal have gulvafslibning eller gulvafhøvling, og den efterfølgende behandling. Det er vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder, og er tryg ved at overlade dine gulve til os.

Pris på gulvslibning

Står du og overvejer dine muligheder for behandling af trægulve, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller sende en mail til info@hjalthor.dk. Så finder vi i fællesskab et uforpligtende tilbud, der matcher dine krav til gulvservice.

Indhent et tilbud

ved at udfylde felterne, eller ring til os på Tlf. 32 84 60 10