Flytterengøring


Står I midt i en flytning, og har brug for hjælp til rengøringen? Hos Hjalthor kan vi sørge for din flytterengøring. Om det er privat- eller erhvervsflytning spiller ingen rolle. Vi står klar til at fjerne noget af presset fra jeres skuldre.  

Vi er helt klar over, at jeres flytning fylder meget, og det kan derfor være rigtig svært at overskue en rengøring, når alt er pakket ned og flyttet.  

Ring til os på32 84 60 10, eller send en mail i kontaktformularen lige til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan med et tilbud, der passer jeres behov.

Hvorfor skal Hjalthor stå for jeres flytterengøring?

Vi tager os af flytterengøring i alt fra lejligheder, kontorlokaler, hus og enkeltværelser. Om det er før eller efter besøg fra håndværkere, står vi klar med jeres behov i første række.  

Vi ved, hvor vigtigt det er, at I kan regne med, at rengøringen bliver gjort ordentligt. Derfor garanterer vi også, at I ikke behøver bekymre jer omkring noget som helst andet, end at flytte fra A til B.

Udover flytterengøring rykker vi også ud, hvis der er behov for:

Få flytterengøring tilpasset jeres ønsker

Alle opgaver er forskellige. Derfor ved vi af erfaring, at der ved hver kunde er forskellige behov, som skal indfries. Det kan være, at det enten er køkkenet der skal have en omgang, eller badet der skal afkalkes.

Lige meget hvad, prioriterer vi som i ønsker det, og arbejder efterfølgende ud fra hvordan det passer ind i jeres skema.

Vores medarbejdere har stor erfaring med at starte i det ene hjørne og arbejde sig frem, i forhold til jeres ønsker og behov.  Når vi er færdige, er du garanteret, at alle skuffer, skabe, paneler og karme står skinnende rent.

Vi udfører jeres rengøring grundigt, og med øje for de små detaljer. Inden vi forlader adressen, gennemgår vi alle rum, og sikrer, at alt er tørret af og rengjort. Som oftest er vores medarbejdere sidste mand på stedet. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at din flytterengøring er pletfri.

Vi medbringer selv, hvad der er brug for

Vi har selv alle materialer, maskiner, lys og rengøringsmidler med. Det betyder, at I ikke skal tænke på andet, end at sørge for der ligger en nøgle klar til os.

Er der behov for kørsel af ting og skrald til genbrugspladsen, tømning af loft- eller kælderrum, kan vi også tage os af det.

Vi kan også bestilles til vinduespolering – både ude og inde. Dermed kan vi klare hele flytterengøringen for jer på en gang, og I kan koncentrere jer om flytningen af jeres ejendele.  

Vi klarer jobbet, selvom tiden er knap  

Der er altid ti-tusind ting man skal huske på i forbindelse med en flytning. Som regel er rengøringen er ikke altid det første på to-do listen.

Derfor har vi valgt at være ekstremt fleksible, så du har mulighed for at slippe for rengøringen, selv hvis det er i sidste øjeblik.

Vi ved også, at der i forbindelse med en flytning er mange ting, udover en rengøring, der skal ordnes og fikses. Det kunne evt. være maling af boligen eller opfyldning af huller i væggene. Derfor er det vigtigt, at rengøringen bliver gjort effektivt og hurtigt, da der ofte ikke er så meget tid at gøre godt med.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

Hvis du enten skal til at flytte, er i gang, eller bare er nysgerrig efter andre af vores ydelser, er du mere end velkommen til at give os et kald på32 84 60 10, eller sende en mail til info@hjalthor.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hos os findes altid en løsning, der passer ind i dine planer.

Flytterengøring

 

Indhent et tilbud

ved at udfylde felterne, eller ring til os på Tlf. 32 84 60 10

Er du interesseret i at høre nærmere?

Så kontakt os på Tlf. 32 84 60 10, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.