Flytterengøring

Vi tilbyder: 

  • Privat- eller erhvervsflytte rengøring 
  • Ind- og udflytning af bolig 
  • Flytterengøring efter håndværkere 
  • Afkalkning  
  • Alle materialer, maskiner, lys og rengøringsmidler medbringer vi 

Vores personale har mange års erfaring med mange forskellige former for rengøring – og flytterengøring er ingen undtagelse. 

Derfor ved vi også, at en flytning fylder meget, og kræver meget energi – både fysisk og mentalt. Du skal pakke, koordinere og planlægge transport og tidsfrister. Og så kan det være svært at overskue en rengøring, når alt endelig er pakket ned og flyttet. 

Vi ved af erfaring, at alle kunder har forskellige behov. Måske er det køkkenet, der skal have en omgang med alt fra rens af ovn til vask af skabslåger. Måske er det badet, der skal afkalkes. 

Lige meget hvad, prioriterer vi ud fra dine ønsker – og arbejder efterfølgende ud fra, hvordan rengøringen passer ind i dit flytteskema. 

Hos Hjalthor står vi klar til at spare dig for nogle af bekymringerne. Vores erfarne personale tilbyder en grundig og effektiv flytterengøring, der efterlader dit tidligere hjem lige så rent, som da du i sin tid flyttede ind – og måske lidt til. 

Inden vi forlader adressen, gennemgår vi alle rum, og sikrer, at alt er tørret af og rengjort. Som oftest er vores medarbejdere de sidste på stedet.  

Har du behov for kørsel af ting og skrald til genbrugspladsen, tømning af loft- eller kælderrum, kan vi også tage os af det. 

Du kan også bestille os til vinduespolering – både ude og inde. Dermed kan vi klare hele flytterengøringen for dig på én gang. 

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk