Flytterengøring

Står du midt i en flytning, og har du brug for hjælp til rengøringen?

Hos Hjalthor kan vi sørge for din flytterengøring. Om det er privat- eller erhvervsflytning spiller ingen rolle. Vi står klar til at fjerne noget af presset fra dine skuldre.

Ring til os på ☎ 32 84 60 10, og fortæl os, hvordan vi kan gøre din flytning lidt lettere – eller send besked gennem vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud, der passer til dine behov.

Kontakt

“Hjalthor Danmark leverer en god og imødekommen service. Medarbejderne er diskrete og omhyggelige i deres arbejde. Vi har kun mødt positiv fleksibilitet, og vi kan varmt anbefale Hjalthor Danmark.”

Med venlig hilsen/Best regards
Helle Rokkjær Brdr. Friis Møbler

Spar bekymringerne med flytterengøring

Vores personale har mange års erfaring med mange forskellige former for rengøring – og flytterengøring er ingen undtagelse.

Derfor ved vi også, at en flytning fylder meget, og kræver meget energi – både fysisk og mentalt. Du skal pakke, koordinere og planlægge transport og tidsfrister. Og så kan det være svært at overskue en rengøring, når alt endelig er pakket ned og flyttet.

Hos Hjalthor står vi klar til at spare dig for nogle af bekymringerne. Vores erfarne personale tilbyder en grundig og effektiv flytterengøring, der efterlader dit tidligere hjem lige så rent, som da du i sin tid flyttede ind – og måske lidt til.

Flytterengøring tilpasset til dine ønsker

Vi ved af erfaring, at alle kunder har forskellige behov. Måske er det køkkenet, der skal have en omgang med alt fra rens af ovn til vask af skabslåger. Måske er det badet, der skal afkalkes.

Lige meget hvad, prioriterer vi ud fra dine ønsker – og arbejder efterfølgende ud fra, hvordan rengøringen passer ind i dit skema.

Vores medarbejdere har stor erfaring med at starte i det ene hjørne og arbejde sig frem i forhold til dine behov. Når vi er færdige, er du garanteret, at alle skuffer, skabe, paneler og karme står skinnende rent.

Vi udfører rengøring grundigt og med øje for de små detaljer. Inden vi forlader adressen, gennemgår vi alle rum, og sikrer, at alt er tørret af og rengjort. Som oftest er vores medarbejdere sidste mænd på stedet. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at din flytterengøring er pletfri.

Vi medbringer selv, hvad der er brug for

Vi har selv alle materialer, maskiner, lys og rengøringsmidler med. Det betyder, at du ikke skal tænke på andet end at sørge for, at der ligger en nøgle klar til os.

Har du behov for kørsel af ting og skrald til genbrugspladsen, tømning af loft- eller kælderrum, kan vi også tage os af det.

Du kan også bestille os til vinduespolering – både ude og inde. Dermed kan vi klare hele flytterengøringen for dig på én gang.

Vi klarer jobbet, selvom tiden er knap

Der er altid ti-tusind ting, man skal huske på i forbindelse med en flytning. Og som regel er rengøringen ikke altid det første på to-do listen – tværtimod er den noget af det sidste, der skal klares.

Når støvsuger, moppe og klud skal svinges, er det dog som regel småt med energien. Den har du brugt på at flytte tunge møbler og kasser – og nok også på en del bekymringer om hele forløbet.

Derfor har vi valgt at være ekstremt fleksible, så du har mulighed for at slippe for rengøringen – selv hvis det er i sidste øjeblik.

Vi ved også, at der i forbindelse med en flytning er mange ting udover en rengøring, der skal ordnes og fikses. Det kunne eventuelt være maling af boligen eller opfyldning af huller i væggene.

Derfor er det vigtigt, at rengøringen bliver gjort effektivt og hurtigt, da der ofte ikke er så meget tid at gøre godt med.

Udover flytterengøring rykker vi også ud, hvis der er behov for:

Kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig

Hvis du enten skal flytte, er i gang, eller bare er nysgerrig efter andre af vores ydelser, er du mere end velkommen til at give os et kald på ☎ 32 84 60 10 eller sende en mail til info@hjalthor.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder

FAQ / Typiske spørgmål

Kvalitetssikring

Vi gør altid hvad vi kan for at udføre vores opgaver, så du som kunde er 100% tilfreds. Vi lægger stor
vægt på at alle vores kunder får den samme tilfredsstillende service, og opgaverne udføres altid efter
kundens behov og ønsker. Vi udfører kvalitetssikring af vores opgaver min. 1 gang om måneden, i form
af et smileysystem, med tekst og billeder, samtidig at du, som kunde, får en detaljeret kopi. Det gør, at vi altid
har glade og tilfredse kunder.

Fleksibel Rengøring

Hjalthor er en virksomhed med ambitioner om at skabe et bedre rengøringsfirma – uanset hvor stor eller lille kunden er.
Vi tager os af flytterengøring i alt fra lejligheder, huse og enkeltværelser til kontorer med mange lokaler. Om det er før eller efter besøg fra håndværkere, står vi klar med dine behov i første række.

Arbejdstider

Hos Hjalthor forstår vi at rengøring ikke altid kan ske midt på dagen, så vi tilbyder rengøring når det passer jer! Er det om natten, morgenen, søndag eftermiddag eller fredag aften, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer ind i netop jeres program.

Personlig Service

Vi vægter relationen med vores kunder højt. Det er vores målsætning at spare dig for så mange bekymringer som muligt, når vi håndterer din flytterengøring.

Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker – og tilpasser vores arbejde derefter. Hos er du ikke bare endnu et nummer i rækken.