Professionel erhvervsrengøring – en investering i arbejdsmiljøet

  • Kort responstid
  • Over 30 års erfaring
  • Personlig rådgivning
  • Konkurrencedygtige priser
  • Kvalitetssikring
  • Tilfredsgaranti

Rene og nydelige lokaler er alfa og omega, hvis I ønsker glade, motiverede medarbejdere og kunder, der kommer igen. Hjalthor Danmark tilbyder professionel erhvervsrengøring af jeres virksomheds lokaler – uanset erhverv og branche.

Vi har mange års erfaring med grundig erhvervsrengøring af alt fra kontorer, lagerhaller og laboratorier til butikslokaler, produktion og kantiner. Vores kerneværdier er fleksibilitet, troværdighed og faglighed. I kan altid forvente høj kvalitet uanset opgavens karakter og omfang. Personale og rengøringsmaskiner tilpasses naturligvis efter jeres ønsker og behov.

Kontakt

“Hjalthor Danmark leverer en god og imødekommen service. Medarbejderne er diskrete og omhyggelige i deres arbejde. Vi har kun mødt positiv fleksibilitet, og vi kan varmt anbefale Hjalthor Danmark.”

Med venlig hilsen/Best regards
Helle Rokkjær Brdr. Friis Møbler

Vi sætter en stor ære i, at levere Jeres lokaler rene og nydelige, så I og Jeres medarbejderstab kan koncentrere Jer om arbejdet. Vores faglige og kompetente medarbejdere kan blandt andet hjælpe jer med at løse følgende arbejdsopgaver inden for erhvervsrengøring:

Professionel erhvervsrengøring er en billig og rigtig god investering i jeres virksomheds arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø ergrundlaget for glade, produktive medarbejdere. Hos Hjalthor Danmark ligger det os meget på sinde, at yde rengøring, der sikrer optimale forudsætninger for jeres medarbejdere og den daglige drift.

Erhvervsrengøring med udgangspunkt i jeres ønsker og behov

Der findes ikke to virksomheder, der har ens, behov for erhvervsrengøring. Af denne grund tager vi altid udgangspunkt i jeres krav, ønsker og behov, når det kommer til tilrettelæggelse og udførelse. Vi er fleksible, og tilpasser hellere end gerne vores ydelser efter Jeres konkrete og specifikke behov.

Har I brug for erhvervsrengøring tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen, finder vi sammen en løsning. Vokser virksomheden, og har I behov for en mere omfattende løsning, lytter vi gerne til Jeres ønsker.

I Hjalthor Danmark vægter vi dialog og den personlige relation utrolig højt. Hos os er I ikke bare kunde, men snarere en samarbejdspartner. I fællesskab evaluerer vi løbende på virksomhedens løsning, og skulle behovet ændre sig, er vi lydhøre og åbne.

Sammen finder vi den bedste løsning for Jeres virksomhed – både nu og fremadrettet.

Vi samler på tilfredse kunder

FAQ / Typiske spørgmål

Kvalitetssikring

Vi gør altid hvad vi kan for at udføre vores opgaver, så du som kunde er 100% tilfreds. Vi lægger stor
vægt på at alle vores kunder får den samme tilfredsstillende service, og opgaverne udføres altid efter
kundens behov og ønsker. Vi udfører kvalitetssikring af vores opgaver min. 1 gang om måneden, i form
af et smileysystem, med tekst og billeder, samtidig får du som kunde, en detaljeret kopi. Det gør, at vi altid
har glade og tilfredse kunder.

Fleksibel Rengøring

Hjalthor er en virksomhed med ambitioner om at skabe et bedre rengøringsfirma – uanset hvor stor eller lille kunden er.
Vi tager os af rengøring i alt fra lejligheder, huse og enkeltværelser til kontorer med mange lokaler. Om det er før eller efter besøg fra håndværkere, står vi klar med dine behov i første række.

Arbejdstider

Hos Hjalthor forstår vi at rengøring ikke altid kan ske midt på dagen, så vi tilbyder rengøring når det passer jer! Er det om natten, morgenen, søndag eftermiddag eller fredag aften, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer netop ind i jeres program.

Personlig Service

Vi vægter relationen med vores kunder højt. Det er vores målsætning at spare dig for så mange bekymringer som muligt, når vi håndterer din flytterengøring.

Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker – og tilpasser vores arbejde derefter. Hos er du ikke bare endnu et nummer i rækken.