Bestil Ejendomsservice

Ejendomsservice - kompetent og professionel

Hos Hjalthor Danmark tilbyder vi kompetent og professionel ejendomsservice for private og for erhverv. Har I en ejendom, der har behov for løbende tilsyn, udfører vi alle former for forskelligartede opgaver inden for ejendomsservice. I får en fast vicevært tilknyttet, som forstår sig på Jeres ejendomme, således at I altid har den samme dygtige fagmand, at henvende Jer til, hvis noget opstår. Vores viceværter har mange års erfaring med ejendomsservice, hvilket blandt indbefatter:

  • Håndtering af affald
  • Pasning af gårdområder og grønne arealer
  • Håndværksmæssige opgaver - herunder mindre reparation
  • Snerydning og saltning om vinteren
  • Vedligeholdelse og ad hoc-opgaver
  • Trappevask

Tryg og tillidsskabende ejendomsservice

Har I brug for en dygtig vicevært til at varetage ovenstående opgaver og den daglige drift af Jeres ejendomme, udfører vi professionel ejendomsservice i såvel store som små ejendomme. Vi er til for at imødekomme Jeres behov og ønsker, og vi har fokus på at være nærværende i den daglige kommunikation, så I altid har en medarbejder, I kan stole på. Vi sørger for, at Jeres ejendomme og eventuelle beboere ikke skal bekymre sig om driften. De skal blot være vidende om, at der er en kompetent vicevært til at varetage alle former for ejendomsservice.

Fleksibel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner

Sætter I pris på at have en fast samarbejder, der tilbyder fleksible vilkår og leverer ejendomsservice i høj kvalitet, er vi hos Hjalthor Danmark klar til at varetage Jeres opgave.Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe Jer med en løsning, der tilgodeser Jeres behov og krav, så I ikke skal bekymrer Jer om Jeres ejendomme og driften heraf.

Indhent et tilbud

Udfylde felterne, eller ring til os på Tlf. 32 84 60 10

Er du interesseret i at høre nærmere?

Så kontakt os på Tlf. 32 84 60 10, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.