Ejendomsservice – kompetent og professionel

Hos Hjalthor Danmark tilbyder vi kompetent og professionel ejendomsservice for private og for erhverv. Har I en ejendom, der har behov for løbende tilsyn, udfører vi alle former for forskelligartede opgaver inden for ejendomsservice. I får en fast vicevært tilknyttet, som forstår sig på jeres ejendomme, således at I altid har den samme dygtige fagmand, at henvende jer til, hvis noget opstår. Vores viceværter har mange års erfaring med ejendomsservice, hvilket blandt indbefatter:

  • Håndtering af affald
  • Pasning af gårdområder og grønne arealer
  • Håndværksmæssige opgaver – herunder mindre reparation
  • Snerydning og saltning om vinteren
  • Vedligeholdelse og ad hoc-opgaver
  • Trappevask

Kontakt

“Hjalthor Danmark leverer en god og imødekommen service. Medarbejderne er diskrete og omhyggelige i deres arbejde. Vi har kun mødt positiv fleksibilitet, og vi kan varmt anbefale Hjalthor Danmark.”

Med venlig hilsen/Best regards
Helle Rokkjær Brdr. Friis Møbler

Tryg og tillidsskabende ejendomsservice

Har I brug for en dygtig vicevært til at varetage ovenstående opgaver og den daglige drift af Jeres ejendomme, udfører vi professionel ejendomsservice i såvel store som små ejendomme. Vi er til for at imødekomme jeres behov og ønsker, og vi har fokus på at være nærværende i den daglige kommunikation, så I altid har en medarbejder, I kan stole på. Vi sørger for, at jeres ejendomme og eventuelle beboere ikke skal bekymre sig om driften. De skal blot være vidende om, at der er en kompetent vicevært til at varetage alle former for ejendomsservice.

Fleksibel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner

Sætter I pris på at have en fast samarbejder, der tilbyder fleksible vilkår og leverer ejendomsservice i høj kvalitet, er vi hos Hjalthor Danmark klar til at varetage jeres opgave. Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer med en løsning, der tilgodeser jeres behov og krav, så I ikke skal bekymrer jer om jeres ejendomme og driften heraf.

Vi samler på tilfredse kunder

FAQ / Typiske spørgmål

Kvalitetssikring

Vi gør altid hvad vi kan for at udføre vores opgaver, så du som kunde er 100% tilfreds. Vi lægger stor
vægt på at alle vores kunder får den samme tilfredsstillende service, og opgaverne udføres altid efter
kundens behov og ønsker. Vi udfører kvalitetssikring af vores opgaver min. 1 gang om måneden, i form
af et smileysystem, med tekst og billeder, samtidig får du som kunde en detaljeret kopi. Det gør at vi altid
har glade og tilfredse kunder.

Fleksibel Rengøring

Hjalthor er en virksomhed med ambitioner om at skabe et bedre rengøringsfirma – uanset hvor stor eller lille kunden er.
Vi tager os af rengøring i alt fra lejligheder, huse og enkeltværelser til kontorer med mange lokaler. Om det er før eller efter besøg fra håndværkere, står vi klar med dine behov i første række.

Arbejdstider

Hos Hjalthor forstår vi at rengøring ikke altid kan ske midt på dagen, så vi tilbyder rengøring når det passer jer! Er det om natten, morgenen, søndag eftermiddag eller fredag aften, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer netop ind i jeres program.

Personlig Service

Vi vægter relationen med vores kunder højt. Det er vores målsætning at spare dig for så mange bekymringer som muligt, når vi håndterer din flytterengøring.

Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker – og tilpasser vores arbejde derefter. Hos er du ikke bare endnu et nummer i rækken.