Byggepladsservice. byggeplads rengøring.

Byggepladsservice i Storkøbenhavn

Hjalthor Danmark ApS tilbyder byggepladsservice i Storkøbenhavn til byggeprojekter i alle størrelser, og kan rykke ud med kort varsel. Hvis det er to services du efterspørger, så læs endelig videre.

Er du ansvarlig for et byggeprojekt, og mindre interesseret i, at den arbejdskraft du bruger, er høj kvalificeret eller har erfaring med håndværkerrengøring?

Nej vel? Du vil gerne have folk, der kan levere byggeplads oprydning, der gør arbejdet nemmere for dine håndværkere. De skal også kunne udføre byggerengøring, så byggeprojektet står flot, når det er færdigt. I sådan tilfælde mangler du måske arbejdsmænd, og blot en enkelt arbejdsmand. Vi har arbejdsmænd til slutrengøring og byggepladssservice til bygger i hele Storkøbenhavn.

Vores personale har mange års erfaring inden for byggepladsservice, og vi løser både større og mindre opgaver. Mangler du byggepladsservice, kan vi bl.a. tilbyde en rengøring på din byggeplads efter, at du har færdiggjort dit byggeprojekt.

Få en samlet pakke til rengøring i forbindelse med byggeprojekter

Hjalthor tilbyder gerne at lave et samlet tilbud på din byggepladsservice i København, Odense, Aalborg m.m. Ved pakkeløsninger sparer du penge fremfor at bestille de forskellige servicer hver for sig.  Fortæl os om dine ønsker og behov og lad os sammensætte et godt tilbud til dig. En pakkeløsning kan bl.a. indeholde en samlet pris på rengøring, vinduespolering og glasreparation.

Vores samarbejde med RVG Servicedin garanti for høj kvalitet. Vores kværfaglige samarbejde gør gør, at vi kan tilbyde vores kunder en bred løsning til byggepladsservice til en konkurrencedygtig pris.

RVG Service - logo

Hjalthor ApS Danmark – Din totalleverandør af rengøring efter håndværkere på byggepladser

Det har ikke taget os mange måneder at cementere os som en leveranddør af byggerengøring af høj kvalitet. Vi er nye på markedet. Alligevel har vi på kort tid opnået stor succes, grundet vores forretningsgrundlag, såvel som den høje kvalitet vi leverer hver gang.

Du kan få fleksible løsninger, der kan tilpasses byggeprojekter i alle størrelser. Tag kontakt til os via kontaktformularen til højre, og lad os finde et godt tilbud på byggepladsservice til netop jeres behov.

Indhent et tilbud

ved at udfylde felterne, eller ring til os på Tlf. 32 84 60 10

Er du interesseret i at høre nærmere?

Så kontakt os på Tlf. 32 84 60 10, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.