Byggepladsservice

Vi tilbyder:

  • Rengøring på byggepladsen før, under og efter byggeprojektet.
  • Miljørigtig rengøring
  • Affaldshåndtering
  • Vinduespudsning
  • Glas reparation

Professionel vinduespolering

Leder du efter en pålidelig og professionel virksomhed, som tilbyder vinduespolering? Hjalthor tilbyder vinduespolering til virksomheder i hele Danmark. Uanset størrelsen af din virksomhed og hvor mange vinduer, som skal poleres, tilbyder Hjalthor en løsning til en favorabel pris.

Vores medarbejdere har flere års erfaring med vinduespolering for både større og mindre virksomheder, og de kan derfor klare alle opgaver med stor tilfredshed.

Ønsker du en aftale, hvor du får vinduespolering på faste tidspunkter, er dette naturligvis muligt med en abonnementsordning. Vi kan desuden imødekomme andre ønsker, hvis du skulle have det.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 88 63 84 84 for en uforpligtende samtale, eller hvis du har spørgsmål vedrørende vinduespolering. Du kan også sende os en e-mail. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vinduespolering som pakkeløsning

Er du en større virksomhed, tilbyder vi dig en pakkeløsning, hvor du bl.a. kan få erhvervsrengøring, vinduespolering og glasreparation til en god pris. Køber du pakkeløsningen, er der penge at spare i forhold til, hvis du skulle bestille de tre services hver for sig.

Vores pakkeløsning er ideel for større virksomheder, som gør brug af alle tre services. Vores pakkeløsning gør, at du kan samle alle tre services hos en virksomhed.

Facadevask

​Udover vinduespudsning tilbyder vi også facadevask. Så er overfladen på jeres facade ikke, hvad den har været, kan vi med en facadevask få den til at fremstå flot og ny igen.

​Ved udelukkende at bruge kvalitets produkter sikrer vi en skånsom, men effektiv, facadevask af dit firmas bygning.

Alt i vinduespudsning

​Vi har som professionelle vinduespudser udstyret og kapaciteten til at klare både store og små opgaver inden for vinduespudsning. Vi har både lifte, rentvandsanlæg m.m., hvilket sikrer jer markedets bedste vinduespudsning i København og Nordsjælland.

​Derudover tilbyder vi også rensepolering efter håndværkere, og der er ingen grænser for, hvor store, små eller vanskelige vinduespudsningsopgaver vi kan udføre.

Rengøring

Hos Hjalthor er en aftale en aftale, hvad enten den er skriftlig eller mundtlig og vi ved af erfaring, at tidsplaner og deadlines løbende ændres. I byggebranchen er vi kendt for, altid at være parate til at udføre akutte opgaver, samt tilpasse vores bemanding med kort varsel, sådan at I er i stand til at levere som aftalt.

Vi har ekspertisen til at tage alle opgaverne fra daglig rengøring af skurbyen, løbende oprydning og rengøring på selve byggepladsen samt håndværker og slutrengøring inden afleveringen af byggeriet. Hjalthor kan levere en totalløsning, men påtager os også gerne dele af opgaverne.

Vi garanterer miljørigtig rengøring og affaldshåndtering samt et fleksibelt og løsningsorienteret samarbejde.

Skurvognsengøring

På en byggeplads er der ofte fyldt med snavs og mudder, som næsten ikke kan undgås at blive slæbt med inden for. Dette kan være med til at danne et rum der ikke altid er lige rart at opholde sig i. Derfor er den daglige vedligeholdelse af skurvogne mindst lige så vigtig. Hjalthor erfaring er, at håndværkere helt bestemt sætter pris på en ren og frisk skurvogn, når der skal spises frokost.

Det er helt op til jeres behov, hvor ofte vi skal komme. Hjalthor kan håndtere alt fra 1 skurvogn til hele skurvogns-byer.

Vi servicere både små og store byggepladser med rengøring af mandskabsvogne samt kontorskurvogne. Vi kan også levere papir, håndsæbe, håndklæder, kaffe, vand og meget andet der passer jeres behov.

På denne måde er I sikret et rart miljø og omgivelser, når møder og frokost skal afholdes.

Løbende-, håndværker- eller slutrengøring

Hjalthor laver skræddersyede løsninger. Hos Hjalthor arbejder vi tæt sammen med byggeleder/entreprenører omkring rengøring af byggeri/byggepladser. Vi er vant til at tale med erhvervslivet og forstår vigtigheden i holdbare aftaler, når det kommer til projekter med deadlines og komplekse planer, der skal følges nøje.

Håndværkere er nødvendige og effektive, men ofte efterlader de sig både rod og støv. Hjalthor klarer både oprydningen og rengøringen efter håndværkerne.

Vi står ofte for slutrengøring af både mindre og meget store byggerier, så når I vælger at indgå en aftale med os, udføres rengøringen af et yderst kompetent personale med professionelt udstyr, der altid leverer et tilfredsstillende resultat, I kan derfor trygt lægge jeres slutrengøring i vores hænder.

Ved rengøringen på byggepladser tilknytter vi altid en fast kontaktperson, som I kan henvende jer direkte til.

Byggepladsrengøring

Hjalthor tilbyder også byggepladsrengøring. Vi tilbyder rengøring på byggepladser efter større projekter. Vi står for al rengøring på byggepladsen efter en endt opgave. Er du interesseret i at vide mere om byggepladsrengøring, så ring til os på 88 63 84 84 eller skriv mail til info@hjalthor.dk

Hjalthor kan hjælpe jer med rengøring, vinduespudsning og glas reparation.

Hjalthor Danmark står for at udføre alle opgaverne indenfor rengøring – fra daglig rengøring af skurbyen, løbende oprydning og rengøring på selve byggepladsen, samt håndværker og slutrengøring inden afleveringen af byggeriet.

Hjalthor kan levere en totalløsning med alle 3 produktgrupper, men påtager os også gerne dele af opgaverne.

Vi ved af erfaring, at tidsplaner og deadlines løbende ændres. I byggebranchen er vi kendt for, altid at være parate til at udføre akutte opgaver, samt tilpasse vores bemanding med kort varsel, sådan at I er i stand til at levere som aftalt.

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk