Hjalthor Danmark er en del af RVG Service

Byggepladsservice

RVG Service tilbyder byggepladsservice i København, Aarhus, Odense og alle andre byer i Danmark. Vi har mange års erfaring med oprydning og rengøring på byggepladser – vi løser både større og mindre opgaver. Vi kan bl.a. tilbyde rengøring på din byggeplads efter, at du har færdiggjort dit byggeprojekt, så du er fri for selv at bruge tid på det.

Kontakt os på telefon 27 12 35 11 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for byggepladsservice i København og andre byer.

Hos RVG Service er en aftale en aftale, hvad enten den er skriftlig eller mundtlig og vi ved af erfaring, at tidsplaner og deadlines løbende ændres. I byggebranchen er vi kendt for, altid at være parate til at udføre akutte opgaver, samt tilpasse vores bemanding med kort varsel, sådan at I er i stand til at levere som aftalt.

Vi har ekspertisen til at tage alle opgaverne fra daglig rengøring af skurbyen, løbende oprydning og rengøring på selve byggepladsen samt håndværker og slutrengøring inden afleveringen af byggeriet. RVG Service kan levere en totalløsning, men påtager os også gerne dele af opgaverne.

Vi garanterer miljørigtig rengøring og affaldshåndtering samt et fleksibelt og løsningsorienteret samarbejde.

Læs meget mere om RVG Service