Byggepladsservice

RVG Service tilbyder byggepladsservice i København, Aarhus, Odense og alle andre byer i Danmark. Vi har mange års erfaring med oprydning og rengøring på byggepladser – vi løser både større og mindre opgaver. Vi kan bl.a. tilbyde rengøring på din byggeplads efter, at du har færdiggjort dit byggeprojekt, så du er fri for selv at bruge tid på det.

Kontakt os på telefon 27 12 35 11 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for byggepladsservice i København og andre byer.

Kontakt

“Hjalthor Danmark leverer en god og imødekommen service. Medarbejderne er diskrete og omhyggelige i deres arbejde. Vi har kun mødt positiv fleksibilitet, og vi kan varmt anbefale Hjalthor Danmark.”

Med venlig hilsen/Best regards
Helle Rokkjær Brdr. Friis Møbler

Hos RVG Service er en aftale en aftale, hvad enten den er skriftlig eller mundtlig og vi ved af erfaring, at tidsplaner og deadlines løbende ændres. I byggebranchen er vi kendt for, altid at være parate til at udføre akutte opgaver, samt tilpasse vores bemanding med kort varsel, sådan at I er i stand til at levere som aftalt.

Vi har ekspertisen til at tage alle opgaverne fra daglig rengøring af skurbyen, løbende oprydning og rengøring på selve byggepladsen samt håndværker og slutrengøring inden afleveringen af byggeriet. RVG Service kan levere en totalløsning, men påtager os også gerne dele af opgaverne.

Vi garanterer miljørigtig rengøring og affaldshåndtering samt et fleksibelt og løsningsorienteret samarbejde.

Læs meget mere om RVG Service 

Vi samler på tilfredse kunder

FAQ / Typiske spørgmål

Kvalitetssikring

Vi gør altid hvad vi kan for at udføre vores opgaver, så du som kunde er 100% tilfreds. Vi lægger stor
vægt på at alle vores kunder får den samme tilfredsstillende service, og opgaverne udføres altid efter
kundens behov og ønsker. Vi udfører kvalitetssikring af vores opgaver min. 1 gang om måneden, i form
af et smileysystem, med tekst og billeder, og samtidig får du som kunde, en detaljeret kopi. Det gør, at vi altid
har glade og tilfredse kunder.

Fleksibel Rengøring

Hjalthor er en virksomhed med ambitioner om at skabe et bedre rengøringsfirma – uanset hvor stor eller lille kunden er.
Vi tager os af rengøring i alt fra lejligheder, huse og enkeltværelser til kontorer med mange lokaler. Om det er før eller efter besøg fra håndværkere, står vi klar med dine behov i første række.

Arbejdstider

Hos Hjalthor forstår vi at rengøring ikke altid kan ske midt på dagen, så vi tilbyder rengøring når det passer jer! Er det om natten, morgenen, søndag eftermiddag eller fredag aften, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer ind i netop jeres program.

Personlig Service

Vi vægter relationen med vores kunder højt. Det er vores målsætning at spare dig for så mange bekymringer som muligt, når vi håndterer din flytterengøring.

Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker – og tilpasser vores arbejde derefter. Hos er du ikke bare endnu et nummer i rækken.