butiksrengøring

Butiks og detailrengøring

Butiksrengøring er et stort forretningsområde hos Hjalthor Danmark ApS, da vi har flere store butikker, som vi dagligt servicerer. Vi sætter en stor ære i, at kunne tilbyde komplet service med opgaver inden for flere forskellige grene hos de samme kunder.

Vi har flere Bauhaus butikker på Sjælland med daglig rengøring syv dage om ugen, hvor der sættes høje krav til vores engageret og motiverede medarbejdere, da ikke to arbejdsdage her er ens.

Vigtigheden for vores kunder ved synlig rengøring gør, at både kunder og medarbejdere føler sig veltilpasse i de indbydende og rene butikker. Vores kunder kan derved have fuld fokus på deres service og lade os tage os af de forskellige afdelinger, udstillinger, udendørs arealer samt café områder m.v.

Hos Brdr. Friis møbelbutikker ved vores medarbejdere, hvor vigtigt det er, at alle lokaler står indbydende og sælgende, hver eneste dag. Grundighed er utrolig vigtigt for os samt stabilitet og ansvarlighed især i butiksrengøring, da det her både er kunder og medarbejdere, da kan koncentrere sig om Jeres produkter og aktuelle tilbud.

Professionel butiks- og detailrengøring er en rigtig god investering i jeres virksomheds arbejdsmiljø og kundernes velbefindende. Hos Hjalthor Danmark ApS ligger det os meget på sinde, at yde rengøring, der sikrer optimale forudsætninger for jeres medarbejdere, kunder og den daglige drift og salg.

Vi udfører også erhvervsrengøring

Indhent et tilbud

ved at udfylde felterne, eller ring til os på Tlf. 32 84 60 10

Hjalthor Danmark leverer en god og imødekommen service. Medarbejderne er diskrete og omhyggelige i deres arbejde. Vi har kun mødt positiv fleksibilitet, og vi kan varmt anbefale Hjalthor Danmark.

Med venlig hilsen/Best regards

Helle Rokkjær

Brdr. Friis Møbler

Vil lige melde tilbage på jeres rengøring, selv personalet har bemærket forskellen, så vi er godt tilfredse!

Bolia

Er du interesseret i at høre nærmere?

Så kontakt os på Tlf. 32 84 60 10, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.