Butiksrengøring

  • Kort responstid
  • Over 30 års erfaring
  • Personlig rådgivning
  • Konkurrencedygtige priser
  • Kvalitetssikring
  • Tilfredsgaranti

Har du brug for mere tid til dine kunder og den daglige drift at butikken? Så overlad rengøringen til Hjalthor ApS.

Kontakt os på 32 84 60 10 for et uforpligtende tilbud på butiksrengøring.

Kontakt

“Hjalthor Danmark leverer en god og imødekommen service. Medarbejderne er diskrete og omhyggelige i deres arbejde. Vi har kun mødt positiv fleksibilitet, og vi kan varmt anbefale Hjalthor Danmark.”

Med venlig hilsen/Best regards
Helle Rokkjær – Brdr. Friis Møbler

Hjalthor – professionel butiksrengøring uden kompromisser

Hjalthor er et rengøringsfirma med en klar målsætning om at være din foretrukne leverandør af butiksrengøring og andre former for erhvervsrengøring. Derfor kan du også være sikker på at få leveret et tilfredsstillende resultat og en personlig service med fuldt fokus på dine behov, når du er kunde hos os.

Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde en komplet service med opgaver inden for flere forskellige grene hos de samme kunder. Vi kan derfor tilbyde alt fra daglig rengøring af salgsarealerne til hovedrengøring af lagerfaciliteterne. Har du en lidt mere usædvanlig rengøringsopgave, er vores dygtige medarbejdere heller ikke blege for at påtage sig opgaven.

Vi tilbyder blandt andet følgende services inden for rengøring af butikker:

  • Rengøring af salgsarealer
  • Rengøring af lager
  • Rengøring af toiletter
  • Fjernelse af tyggegummi på fortovet foran butikken

Du er altid sikret en professionel service når du samarbejder med Hjalthor – uanset hvor store eller små dine behov er. Vi tilbyder ganske enkelt butiksrengøring uden kompromisser.

butiksrengøring

Derfor skal du vælge butiksrengøring

Mange butikker vælger selv at stå for rengøringen af salgs- og lagerlokalerne. Men der er flere gode grund til at overlade butiksrengøringen til en professionel leverandør som Hjalthor. Vi har udvalgt en lille håndfuld af dem.

Fuldt fokus på kernekompetencen
Din kernekompetence er at sælge og servicere dine kunde – en opgave, der dog kan være mere nuanceret end som så. Salg og service indebærer nemlig en bred vifte af opgaver – fra vejledning af kunderne i varesortimentet og opstilling af varer til lagerstyring og et utal af øvrige opgaver.

Du har altså nok at se til som butiksansat eller- indehaver. Derfor kan du med fordel overlade rengøringen til os og få mere tid til at fokusere på din kernekompetence.

Gør din butik mere præsentabel med butiksrengøring
Du ved sikkert lige præcis, hvordan din butik fremstår så præsentabel som overhovedet muligt. Velplacerede salgsopstillinger, spotlys de rette steder og et varespejl, der hjælper kunderne på vej.

Men uden en grundig rengøring falder det hele hurtigt til jorden. Overlad derfor rengøringen til os, og gør din butik mere præsentabel.

Sundere medarbejdere og gladere kunder
Livet som butiksansat kan være hårdt. Sidder du i kassen, har du mange stillesiddende timer med ensformigt arbejde. Arbejder du i en specialbutik, vil du omvendt være oprejst det meste af din arbejdsdag. Og så står den ofte på weekend-arbejde som butiksansat.

På grund af det til tider slidsomme arbejdsmiljø er du og dine kollegaer i forvejen mere udsatte for sygdom. Men gemmer der sig støv og partikler i alle kroge og hjørner, bliver risikoen for sygedage altså ikke mindre.

Støv og snavs er heller ikke sundt for dine kunder. Derfor er professionel butiks- og detailrengøring en rigtig god investering i virksomhedens arbejdsmiljø og kundernes velbefindende. Og hos Hjalthor Danmark ApS ligger det os meget på sinde at yde en butiksrengøring, der sikrer optimale forudsætninger for medarbejdere, kunder og den daglige drift og salg.

Bliv en del af vores glade kundekreds

Butiksrengøring er et stort forretningsområde hos Hjalthor Danmark, og vi har flere store butikker, som vi servicerer dagligt. Vi har for eksempel flere Bauhaus-butikker på Sjælland med daglig rengøring syv dage om ugen, ligesom vi også gør rent i Brdr. Friis’ møbelbutikker.

Fælles for alle butikkerne er, at de stiller høje krav til rengøringen. Heldigvis ved vores medarbejdere, hvor vigtigt det er, at alle lokaler fremstår indbydende og sælgende hver eneste dag. Grundighed er utroligt vigtigt for os – det samme er stabilitet og ansvarlighed. Det gælder ikke mindst inden for butiksrengøring, da resultatet her har indflydelse på både kunder og medarbejdere.

Selvom vi altså har mange butikker i vores kundekreds, betyder det ikke, at vi ikke har plads til flere. Hos Hjalthor ser vi løsninger – ikke begrænsninger. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du vil være en del af vores glade kundekreds.

Vores service sikrer, at både kunder og medarbejdere føler sig veltilpasse i de indbydende og rene butikker. Du kan derfor have fuldt fokus på dine service og lade os tage os af de forskellige afdelinger, udstillinger, udendørs arealer samt café områder m.v. Vores erfaring med erhvervsrengøring gør os til din ideelle samarbejdspartner inden for butiksrengøring.

Kontakt Hjalthor for et tilbud på butiksrengøring

Ønsker du et uforpligtende tilbud på butiksrengøring? Eller vil du bare vide, hvad vi tilbyder?

Kontakt Hjalthor på 32 84 60 10, eller skriv til os i kontaktformularen, og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe med rengøringen i din butik.

Vi tilbyder også kontorrengøring, hvis din butik har tilknyttet et eller flere kontorer. Trænger tæpperne i butikken til en grundig rengøring, tilbyder vi selvfølgelig også tæpperens.

Vi samler på tilfredse kunder

FAQ / Typiske spørgmål

Kvalitetssikring

Vi gør altid hvad vi kan for at udføre vores opgaver, så du som kunde er 100% tilfreds. Vi lægger stor
vægt på at alle vores kunder får den samme tilfredsstillende service, og opgaverne udføres altid efter
kundens behov og ønsker. Vi udfører kvalitetssikring af vores opgaver min. 1 gang om måneden, i form
af et smileysystem, med tekst og billeder, samtidig at du, som kunde får en detaljeret kopi. Det gør, at vi altid
har glade og tilfredse kunder.

Fleksibel Rengøring

Hjalthor er en virksomhed med ambitioner om at skabe et bedre rengøringsfirma – uanset hvor stor eller lille kunden er.
Vi tager os af rengøring i alt fra lejligheder, huse og enkeltværelser til kontorer med mange lokaler. Om det er før eller efter besøg fra håndværkere, står vi klar, og med dine behov som den første prioritet.

Arbejdstider

Hos Hjalthor forstår vi at rengøring ikke altid kan ske midt på dagen, så vi tilbyder rengøring når det passer jer! Er det om natten, morgenen, søndag eftermiddag eller fredag aften, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer ind i netop jeres program.

Kundeservice

Vi vægter relationen med vores kunder højt. Det er vores målsætning at spare dig for så mange bekymringer som muligt, når vi håndterer din rengøring.

Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker – og tilpasser vores arbejde derefter. Hos er du ikke bare endnu et nummer i rækken.