Butiks og detailrengøring

Butiksrengøring er et stort forretningsområde hos Hjalthor Danmark ApS, da vi har flere store butikker, som vi dagligt servicerer. Vi sætter en stor ære i, at kunne tilbyde komplet service med opgaver inden for flere forskellige grene hos de samme kunder.

Kontakt

“Hjalthor Danmark leverer en god og imødekommen service. Medarbejderne er diskrete og omhyggelige i deres arbejde. Vi har kun mødt positiv fleksibilitet, og vi kan varmt anbefale Hjalthor Danmark.”

Med venlig hilsen/Best regards
Helle Rokkjær Brdr. Friis Møbler

Vi har flere Bauhaus butikker på Sjælland med daglig rengøring syv dage om ugen, hvor der sættes høje krav til vores engageret og motiverede medarbejdere, da ikke to arbejdsdage her er ens.

Vigtigheden for vores kunder ved synlig rengøring gør, at både kunder og medarbejdere føler sig veltilpasse i de indbydende og rene butikker. Vores kunder kan derved have fuld fokus på deres service og lade os tage os af de forskellige afdelinger, udstillinger, udendørs arealer samt café områder m.v.

Hos Brdr. Friis møbelbutikker ved vores medarbejdere, hvor vigtigt det er, at alle lokaler står indbydende og sælgende, hver eneste dag. Grundighed er utrolig vigtigt for os samt stabilitet og ansvarlighed især i butiksrengøring, da det her både er kunder og medarbejdere, da kan koncentrere sig om Jeres produkter og aktuelle tilbud.

Professionel butiks- og detailrengøring er en rigtig god investering i jeres virksomheds arbejdsmiljø og kundernes velbefindende. Hos Hjalthor Danmark ApS ligger det os meget på sinde, at yde rengøring, der sikrer optimale forudsætninger for jeres medarbejdere, kunder og den daglige drift og salg.

Vi samler på tilfredse kunder

FAQ / Typiske spørgmål

Kvalitetssikring

Vi gør altid hvad vi kan for at udføre vores opgaver, så du som kunde er 100% tilfreds. Vi lægger stor
vægt på at alle vores kunder får den samme tilfredsstillende service, og opgaverne udføres altid efter
kundens behov og ønsker. Vi udfører kvalitetssikring af vores opgaver min. 1 gang om måneden, i form
af et smileysystem, med tekst og billeder, samtidig får du som kunde en detaljeret kopi. Det gør at vi altid
har glade og tilfredse kunder.

Fleksibel Rengøring

Hjalthor er en virksomhed med ambitioner om at skabe et bedre rengøringsfirma – uanset hvor stor eller lille kunden er.
Vi tager os af flytterengøring i alt fra lejligheder, huse og enkeltværelser til kontorer med mange lokaler. Om det er før eller efter besøg fra håndværkere, står vi klar med dine behov i første række.

Arbejdstider

Hos Hjalthor forstår vi at rengøring ikke altid kan ske midt på dagen, så vi tilbyder rengøring når det passer jer! Er dét om natten, morgnen, søndag eftermiddag eller fredag aften, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer netop ind i jeres program.

Personlig Service

Vi vægter relationen med vores kunder højt. Det er vores målsætning at spare dig for så mange bekymringer som muligt, når vi håndterer din flytterengøring.

Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker – og tilpasser vores arbejde derefter. Hos er du ikke bare endnu et nummer i rækken.