Flytterengøring

Har I brug for professionel flytterengøring , står vi hos Hjalthor Danmark ApS klar til, at hjælpe jer.

Om det er privat- eller erhvervsflytning I står midt i, så er vi altid klar til, at hjælpe rengøring efter flytning.

Vi er helt klar over, at jeres flytning fylder meget og det kan derfor være rigtig svært, at overskue en rengøring, når alt er pakket ned og flyttet.

Vi tager os af flytterengøring i alt fra lejligheder, kontorlokaler, hus eller et enkelt værelse uden I skal tænke mere over det. Før eller efter håndværkere, står vi klar og jeres behov kommer i første række.

Få flytterengøring tilpasset jeres ønsker

Køkkenet kan være det vigtigste eller et bad der skal afkalkes m.v. – Vi prioriterer, som I ønsker det.

Vores medarbejdere har stor erfaring i, at starte i det ene hjørne og arbejde sig frem i forhold til jeres ønsker og behov. Alt vil stå skinnende rent og alle skuffer, skabe, paneler og karme står efterfølgende med flot resultat.

Løsning af opgaverne klares med grundighed og gennemgang af alle lokaler sker inden vi forlader adressen, så vi sikre, at alt er tørret af og rengjort.

Vi har selv alle materialer, maskiner, lys og rengøringsmidler med os, så I skal ikke tænke på andet end, at sørge for der ligger en nøgle klar til os, så vi kan tage os af flytterengøringen.

Er der behov for kørsel af ting og skrald til genbrugspladsen, tømning af loft- eller kælderrum, kan vi også tage os af dette. Vi kan også bestilles til vinduespolering – både ude og inde, så vi klarer hele opgaven for jer på en gang og I kan koncentrere jer om flytningen af jeres egne ting til ny adresse.

Vi tilbyder også hovedrengøring

Indhent et tilbud

ved at udfylde felterne, eller ring til os på Tlf. 32 84 60 10

Er du interesseret i at høre nærmere?

Så kontakt os på Tlf. 32 84 60 10, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.